Waarom kiezen voor  coaching?


Wanneer vele hypnose practitioners het diploma op zak hebben, kiest men er vaak voor om eerst masterclasses te starten en kennis te vergaren alvorens meteen met hypnotiseren te starten. Dat is natuurlijk ook wel logisch, want het vak hypnose therapeut vereist kennis, zelfvertrouwen en integriteit. 

Vaak zie je door de bomen het bos niet meer, want er komt meer dan verwacht bij kijken om een goedlopende praktijk neer te zetten. Binnen 14 dagen ben je natuurlijk nog geen volwaardige hypnose practitioner, maar met onze hulp, ben je dat makkelijk binnen een jaar wel!   

Hoe kom ik aan klanten? Welke rechtsvorm? Welke beroepsvereniging kies ik? En hoe kom ik aan een AGB code? Heb ik die nodig? Maar toch kan je meteen je praktijk rendabel neerzetten en helpen wij je bij jouw persoonlijk stappenplan. Het direct creëren van inkomen is immers een must en dat vergeten veel practitioners. 

In de werkelijkheid is gebleken dat wanneer therapeuten al starten met een praktijk, dat ongeveer 70% van deze praktijken gaat failliet binnen 4 jaar. Met jouw motivatie en onze hulp ga jij wel succesvol worden door bewust de juiste stappen te maken.

Hoe draagt Hypnose Coaching bij aan jouw succes als hypnotherapie practitioner?


In deze business moet je simpelweg durven te ondernemen! Je hebt een droom en je hebt een visie waar je vanaf nu naar toe streeft. Wij helpen je om je direct professioneel te profileren als volwaardig hypnotherapie practitioner. Op basis van persoonlijke wensen en behoefte maken we een stappenplan en een groeiplan. Maar zorgen ook voor voldoende tools zodat je meteen aan de slag kan met je klanten, maar ook je vakinhoudelijke kennis groeit.


U
it ervaring weten wij dat je niet alleen tegen praktische zaken gaat aanlopen. Maar ook de behandelingen inhoudelijk kunnen een struikelblok gaan vormen. Ook daarbij nemen we je aan de hand en helpen we je verder. Hoe filter je problemen van oorzaken bij klanten? Wat zijn aangeleerde gewoonten die je moet afleren? Waarom lukt een bepaalde verandering niet? Allemaal vraagstukken voor jou waar wij je mee gaan helpen.
Het slagen van een hypnose behandeling levert mond op mond reclame op. En er is geen effectievere manier van reclame maken dan de kracht van mond op mond reclame.

Als je je eigen praktijk succesvol wilt starten dan neem je de stappen zoals de inschrijving bij de kamer van koophandel tot en met de klachtenregeling. 
De kwaliteit en opbouw van je behandelingen speelt daarin natuurlijk een hele grote rol,
Maar vergeet daarnaast zeker niet dat je maar een kans hebt voor een eerste indruk. 


De eerste indruk begint vaak bij het eerste telefoongesprek, dat uiteindelijk een grote invloed zal zijn op een positief behandel resultaat.

·       Welke volgorde in de behandeling moet ik toepassen?

·       Hoeveel behandelingen moet je nu precies doen bij welk issue? 

·       Hoe zit het met de website, je logo, flyers en visitekaartjes.

·       Maar ook andere zaken zoals , intakeformulier, welke prijzen voor welke behandelingen, boekingssystemen, verzekeringen, klachtenregeling en nog veel meer?

·       Welke Masterclasses zijn voor mij van toepassing om me te verbeteren.

Wij maken voor jou een praktische handleiding en geven uitleg hoe je de kennis uit je Hypnotherapie vakopleiding in praktijk kunt brengen.


Onze masterclass commerciële trainingen


In onze separate commerciële trainingen die we daarnaast aanbieden geven we je nog meer vakinhoudelijk kennis. Deze begint al met telefonische- en commerciële gesprekstechnieken. Veel van deze zaken doen we aan de hand van video-voorbeelden,  gesprek- en presentatie-oefeningen, opbouwvolgorde van verandertechnieken op basis van het onderbewustzijn. En de klant tevredenheid nabesprekingen en motivatie check.


Daarnaast kunnen we je ook trainen in het vloggen op social media. Het creëren van volgers online. Het opzetten van de populaire Webinars. Het beginnen van je eigen POD cast. En nog vele andere zaken waarin jij je wilt profileren met jouw persoonlijk boodschap of motto naar de buitenwereld. 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram